Nyheter
Innehåll
[Bakgrund]
[Karaktärer]
[Skepp]
[Screen Shots]
[FAQ]
[Vad andra tycker]
[Priser]
Ladda ner
Köp
Servrar
Hjälp
Länkar
Om oss

Spelets innehåll

StarKnights

BYGG och regera ditt imperium i detta fängslande rymdstrategispel ONLINE . Kämpa mot mänskliga motståndare och AI - KONTROLLERADE utomjordingar! Registrera spelet för att få FLERA möjligheter... Skaffa den GRATIS spelbara demon här! VÄNTA INTE : prova nu!STÖD FÖR flera konton låter dig spela flera karaktärer samtidigt, alla med sin egen personlighet och förmågor. RÄKNA varje karaktärs POÄNG i alla dina spel. UTVECKLA din karaktärs personliga drag genom att klara UPPDRAG och uppnå mål.

Account


Main Menu StarKnights stöder 3 sätt att spela:
NÄRSTRID

Köp olika skepp och utrusta flottan med bara ett par klick. Prova den sedan i strider i realtid!

KAMPANJ

Det är här som du spelar flera uppdrag i rad. Du vinner genom ett smart och strategiskt användande av dina resurser.

INTERNET

Visst är det kul att spela båda närstrid och kampanj online? Det är precis det här som StarKnights handlar om. Prova nu!DESIGNA dina skepp ifrån grunden, bygg ihop dem av alla de komponenter som du själv kan bygga eller handla till dig. VÄLJ mellan 25 SKEPP och över 45 olika komponenter, vapen och speciella enheter.

Skriv ut produktionsträdet: [Del 1][Del 2]

Varvet


Marknadsplatsen

Marknadsplatsen ger en MÖJLIGHET att handla i de varor du behöver, eller har överskott av. HANDLA med över 100 varor och komponenter tillsammans med andra spelare och utomjordningar. Att KÖPA, processa, och sälj varor vid marknadsplatsen är ett sätt tjäna krediter och bli en MÄKTIG industrimagnat. Automatiserade FRAKTFLOTTOR sköter all transport av material, MINERALER och andra komponenter mellan dina kolonier.I REALTID kan du kontrollera dina skepp i strid. Detta gör du på flera sätt: MANUELLT (styr direkt), KOMMANDO (ge kommandon) och AUTOMATISKT (låt datorn styra).

Realtidsstrid


Planeterna

KOLONISERA 13 olika typer av planeter, varje med sitt eget LANDSKAP och mineralförutsättningar. Utveckla dina kolonier genom att bygga någr av de 22 BYGGNADER som finns tillgängliga. Planera noga och dina kolonier blir nyckeln till FRAMGÅNG.RES genom universum och använd STARGATES för att hoppa mellan olika sektorer i galaxen. Använd SONDER för att rekognosera okända system och lokalisera BEFOLKADE världar och planetar rika i mineral.

Sektorvy


Server

SPELA samtidigt som 32 andra spelare i samma spel på StarKnights Servrar. Använd det INTEGRERADE chatsystemet för att bestämma tid och plats för utmaningar i närstrid, och rekrytera till LAG för att skapa din egen ALLIANS !"Admiral, nu är det dags att visa vad du går för! Men kom ihåg, ta dig tid att expandera ditt imperium och stärka din ekonomiska position. Det är ett måste för att kunna bygga de skepp du behöver för att skapa en effektiv flotta som klarar att skydda dig mot dina mäktiga motståndare."

StarKnightsakademins rekryteringsguide, sid.16